Fashion&Beauty

Ilyen hajszín passzol hozzád a legjobban a bőrtónusod és a szemszíned alapján

Bár a színek kiválasztása során a személyes preferenciák és a kényelem is fontos szerepet játszik, íme egy kis útmutatás a tökéletes szín megtalálásához.

A megfelelő hajszín

A hajszín kiválasztása nem csupán divat vagy személyes preferenciák kérdése; szorosan összefügg a bőrtónussal és a szemszínnel is. Ezek a kulcsfontosságú tényezők segítenek abban, hogy a választott hajszín kiemelje a szépséged és harmóniát teremtsen az összképedben. Két alapvető tényező, amelyekre figyelemmel kell lenni, a meleg és hideg tónusok:

Meleg és hideg tónusok: A meleg és hideg bőrtónusnak megfelelő színek kiválasztása segíti az összhangot és a természetes szépség kiemelését. A meleg bőrtónus sárgás, aranyszínű, a bőr könnyebben barnul. A hideg bőrtónus rózsaszín vagy kékesszürke árnyalatokat tartalmaz, nehezebben barnul.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...