Fashion&Beauty

Tudtad? Ezt a célt szolgálják a szempillaspirál különböző keféi

Mutatjuk, hogy mikor melyik szempillaspirál kefét kellene használnod!

Szempillaspirál-fejek

A szem az arc tükre, és a megfelelő smink alkalmazása segíthet kiemelni ezt a kifejező és vonzó részt. A szempillaspirál, mint a szem sminkelésének elengedhetetlen eszköze, egy kis varázslatot kölcsönöz a tekintetnek, és a megfelelő kefének megválasztása meghatározó szerepet játszik a végeredményben. Azonban a szempillakefék változatossága gyakran elbizonytalanítja a smink kedvelőit. Ezek a kis ecsetek és kefék eltérő formákkal és méretekkel rendelkeznek, mindegyik különleges célt szolgálva a szemhéj szépítésében.

Mutatjuk, hogy melyiket mikor érdemes választanod!

Hagyományos kefe: A hagyományos, hosszú és egyenes kefe a legtöbb szempillaspirál alapvető része. Ideális a pillák fésülésére, szétválasztására és hosszabbítására. Ezek a kefék általában jók a mindennapi sminkhez, és kényelmesen alkalmazhatók.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...