Fashion&Beauty

Beyoncé sosem viselt még ilyen különleges ruhát: az énekesnő szó szerint két lábon járó gyémántként tündökölt – fotók

Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.

Varázslatos megjelenés

Beyoncé a zenei színtéren, valamint stílusát tekintve is kimagasló tehetséggel rendelkezik, a divatvilágban betöltött vezető szerepét pedig nemcsak saját márkája, az Ivy Park sikereinek, hanem úttörő, egyedi, formabontó és modernizáló hatású ízlésének is köszönheti. A harminckétszeres Grammy-díjas énekesnőnek mindig sikerül olyan szettet megálmodnia, ami napokig meghatározza a közbeszédet: nagy múltú és komoly befolyással bíró divatmagazinok veszik górcső alá a megjelenését, miközben rajongói fast fashion boltokban igyekeznek beszerezni az outfitjéhez minél jobban hasonlító darabokat, kiegészítőket. Legutóbbi szerelését azonban nem könnyű reprodukálni, ugyanis egy rendkívül páratlan, extravagáns kreációról van szó, melyben ő maga pont úgy nézett ki, mint egy életre kelt, óriási gyémánt. Galériánkban megmutatjuk, milyen szenzációsan festett a híresség:

Ismét komoly mérföldkőhöz ért Beyoncé élete, hiszen a napokban sor került Renaissance című, régóta várt koncertfilmjének brit premierjére. A 42 éves szupersztár nem aprózta el az ünneplést, az alkalomhoz pedig felvette minden idők egyik legemlékezetesebb ruhakölteményét.
Kattints a további képekért!

Elképesztő a hasonlóság a testvérpár között: Solange éppoly bombázó, mint világhírű nővére, akitől szemeit és mosolyát is örökölte, na meg persze tökéletes, nőies idomait.

Leadfotó: Kevin Mazur/WireImage for Parkwood/Getty Images
Forrás: Daily Mail

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...