Fashion&Beauty

Julia Robertsnek új haja van, és mindenki ilyet akar most

Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.

Új frizura

Bátran kijelenthetjük, hogy 2023 a frufru éve volt. Ebben az évben több híresség is kipróbálta valamilyen formában ezt a stílust. Kim Kardashian, Katie Holmes, Rihanna és a Blackpink nevű csajbandának a tagjai is mind bevállalták a függönyfrufrut, a gömbfrufrut, a Hepburn-frufrut, a könnyed frufrut és még sok mást. A legfrissebb tagja ennek a frufru társaságnak pedig Julia Roberts. A minap a színésznő részt vett az új Leave The World Behind című filmjének különleges vetítésén Londonban, és a vörös szőnyegen debütált vadonatúj, franciás hajkoronával és hozzáillő öltözékkel.

Mutatjuk is:

Julia Roberts nevének hallatán valószínűleg mindenkinek a göndör, hosszú vörös tincsek jutnak eszébe a Micsoda nő! című filmből. Bár a sztár hajszíne továbbra is hasonló, azért már másképp viseli a haját.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...