Fashion&Beauty

Merő Péter tervezett táskákat a Csodalámpa Alapítvány számára

Az egyedi táskák megvásárlásával bárki segíthet.

Csodák Napja

20 éves a Csodalámpa Alapítvány, kerek évfordulójukat a sajtó képviselőivel és véleményvezérekkel közösen ünnepelték a Csodák Napján. Az eseményen bemutatták az egyedi táskakollekciót, amelyet Merő Péter designer tervezett és amelynek értékesítésből befolyt összeg egy részét beteg gyermekek kívánságainak teljesítésére fordítják. A táskák megvásárolhatók lesznek többek között a Rossmann üzleteiben és Online Drogériájában is.

Már két évtizede váltja valóra életveszélyesen beteg gyermekek álmait a Csodalámpa Alapítvány. Munkatársai és önkéntesei nap mint nap azon dolgoznak, hogy segítsenek a legkisebbeknek átvészelni a hosszan tartó betegségeket, átmenetileg elfeledtetni a kezelések és a kórházi lét nehézségeit, lelkierőt adni, ami elengedhetetlen a gyógyulásukhoz.

Egyedi táskák az alapítvány részére

November 30. az első kívánság teljesülésének dátuma, amit a kerek évforduló alkalmából Csodák Napjának kiáltott ki az alapítvány.

Idén Merő Péter designer is csatlakozott a misszójukhoz: egyedi táskákat tervezett az alapítvány részére, melyek értékesítésből befolyt összeg egy része a küldetésüket, valamint GyógyBűvészet nevű rehabilitációs programjuk fejlesztését támogatja. A stílusos kiegészítő megalkotása a divattervező javaslata volt, illetve a gyártás szervezése is a MERO brand támogatásával valósult meg. A vászontáskák már elérhetőek a Butlers üzletekben, a Rossmann üzleteiben és Online Drogériájában, valamint a Paloznaki Jazzpiknik és a Csodalámpa Alapítvány webshopján is megrendelhetőek decembertől.

mérő péter táska dizájn

„Fontosnak tartjuk, hogy a magánadományozói bázisunkat erősíteni tudjuk. Eddig jórészt az 1%-os adófelajánlásoknak köszönhetően kaptunk támogatást, most pedig szeretnénk kiskereskedelmi forgalomban is elérhető termékekkel ösztönözni az embereket a jótékonykodásra.” – fogalmazott Patzauer Éva, a Csodalámpa alapítója.

A Vígszínház is segíti az alapítvány munkáját: A padlás című darab a Csodák Napján jótékony célt támogat. Jegybevételeinek egy részét a beteg gyermekek kívánságainak teljesítésére ajánlja fel. Rudolf Péter színház igazgató, az előadás kezdete előtt mondott pár szót felajánlásukról, megköszönte a nézőknek is a segítséget.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...