Fashion&Beauty

Katalin hercegné felvette a leggyönyörűbb estélyit, ami létezik

Kate Middleton ismét okozott nekünk néhány örömteli divatmomentumot.

Csodálatosan festett

Kate Middleton a Royal Variety Performance-on egy lenyűgöző kék estélyi ruhában lépett a vörös szőnyegre. A Safiyaa ruha részletei közé tartozott egy csillogó gallér, párnázott vállak és a földig érő ujjak. A hercegné a ruhához passzoló kék magas sarkú cipőt és egy Jenny Packham ezüst kristályokkal díszített clutch táskát választott. Az esti megjelenést J.Crew tűfülbevalókkal és egy káprázatos ezüst karkötővel egészítette ki.

Mutatjuk is, milyen trendi volt a királyi pár:

Kate Middleton általában a visszafogottság híve a sminkelés terén is, legtöbbször egy nagyon natúr vonalat képvisel. A tegnapi rendezvény azonban kivételt képzett ez alól, ugyanis a szokásonál erősebb sminkben jelent meg a hercegné. Füstös szemeket és a megszokottnál erősebb rúzst kapott Katalin.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...