Fashion&Beauty

Kifinomult kényelem: ezek az idei szezon legtrendibb télikabátjai

Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.

Időtálló és stílusos

Talán te is ismered az érzést, amikor az üzletekben bolyongva fogalmad sincs, milyen télikabátot válassz. Nem meglepő, hogy ez szorongást okozhat, hiszen a télikabát a legmeghatározóbb kelléke a leghidegebb évszak ruhatárának. Mielőtt vásárolni indulsz, jó ötlet vetned egy pillantást az idei év trendjeire, hiszen ezek útmutatást adhatnak neked, hogy milyen kabátok közül is érdemes válogatnod. Természetesen szintén fontos szempont az időtállóság és az egyéniségedhez illő stílus, hiszen télikabátot általában nem csak egy évre vásárol az ember. Nézd meg a galériát, mutatjuk az idei szezon legcsinosabb fazonjait!

Pufidzseki A pufidzsekik már hosszú évek óta népszerű trendnek számítanak, ez pedig az idei téli szezonban sem lesz másként. Kényelmesek és divatosak, emellett pedig nagyon változatosan viselhetőek, többféle szetthez is remekül passzolnak.
Kattints a további képekért!

Ez a ruhadarab tökéletes választás lehet őszre.

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...