Fashion&Beauty

Ezeknek a karácsonyi ajándékoknak minden nő örülne: nem lőhetsz mellé velük

Szerencsére egyre többen fedezik fel a magyar kisvállalkozások kreativitását és minőségi termékeit.

Ajándékötletek hazai vállalkozásoktól

Az ünnepi időszakban az ajándékozás mindig egy különleges élmény, hiszen ilyenkor a figyelmet és a gondoskodást egy egyedi ünnepi csomagokba zárhatjuk. Érdemes egy különleges, személyre szabott ajándékkal meglepned a szeretteidet: ha egy magyar kisvállalkozás termékei közül csemegézel, akkor biztosan nem lőhetsz mellé. Ráadásul ezzel támogathatod is a hazai kisebb cégeket a nagyobb vállalatok helyett.

Összegyűjtöttük néhány ajándékot, amelyek nemcsak hasznosak, hanem megvásárlásukkal segíthetsz is a helyi vállalkozásoknak:

DODA BEAUTY box - 12 990 Ft Szuper ajándékötlet skincare fanatikusoknak! Lepd meg szeretteidet ezzel a hasznos DODA BEAUTY ajándékcsomaggal, ami tartalmaz: 2 db-os DODA pamacs szettet 1 db DODA Gua Sha-t 1 db DODA kozmetikai fejpántot 1 db kozmetikai csuklópánt szettet (szürke/fekete színben)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.