Fashion&Beauty

Diana kedvenc 90-es évekbeli manikűrje újra divat: ez az ikonikus stílus ismét menő

A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.

A 90-es évek manikűrtrendje

A hercegné a királyi protokoll megszegéséről is híres volt, legyen szó arról, hogy elvitte a fiait, Vilmost és Harry-t a McDonald'sba, vagy egy hullámvasúton száguldott velük, hogy megmutassa, milyen is igazi, hétköznapi gyermeknek lenni. De olyan is volt, hogy a divat segítségével "lázadt", ilyen volt például, amikor skarlátvörös körömlakkot választott. Míg II. Erzsébet a szinte észrevehetetlen árnyalatokat részesítette előnyben - amit Kate és Meghan (amikor még királyi feladatokat látott el) követtek -, Diana hercegné szeretett kísérletezni. A kék szemceruzát is nagyon populáris sminktermékké tette, de a bosszúruhájával és biciklis nadrágjával is divattörténelmet írt.

De most azt mutatjuk meg, hogy melyik manikűrtrend jött vissza a divatba, amiért a hercegné is rajongott:

A merész piros manikűr újra divat: ez egy igazi klasszikus, amellyel feldobhatod a manikűröd.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...