Fashion&Beauty

Megőrülnek érte a nők: ez a meglepő hajszín a szezon legmenőbb árnyalata

Ez a hajszín most sokak kedvence.

Év végi hajszíntrendek

Nincs mit tagadni - az ezüst haj az elmúlt évek egyik legtöbbet emlegetett árnyalata volt. Míg néhányan hevesen keresik a megoldást, hogyan takarják el a fehér szálakat, ennél is nagyobb tanácskozás folyik arról, hogyan lehet ezt az elegáns árnyalatot örömmel elfogadni vagy akár utánozni.

Mutatjuk, hogy mennyire szép ez a szín!

A 2023-as hajszínekről a fodrászok közül sokan kiemelték a szürke és ezüst tónusokat. Az "osztriga szürke" árnyalat most különösen felkapott lett, és elterjedt a közösségi oldalakon. Ez a friss, könnyed, gyöngyházas tónus tökéletes hajszín a hideg téli szezonra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.