Fashion&Beauty

Gondoltad volna? Ez a szín fiatalítja a legjobban a viselőjét

Kísérletezz bátran ezzel a vibráló árnyalattal, és érezd, ahogy az öltözéked a fiatalosság és a pozitív energiák forrásává válik!

Fiatalító árnyalat

Az öltözködés és a megfelelő színek kiválasztása nemcsak a stílus kifejezésre szolgálnak, hanem a megjelenésünk fiatalos és friss megőrzésének is a kulcsa. A színeknek különféle hatásai vannak a külső megjelenésre, és van egy olyan árnyalat, amely különösen jól kiemeli és fiatalítja viselőjét.

Fedezzük fel, mely szín lehet az, amely csodát tehet a megjelenésünkkel!

Az örök fiatalság színe: a korall A korall egy meleg, élénk szín, amely frissességet és energiát sugároz. Ez a szín ideális a fiatalos és vibráló megjelenés eléréséhez. A korallszín kiválóan passzol a világosabb bőrtónusokhoz, de meglepően jól mutat a sötétebb bőrszínű embereken is. Nem csoda, hogy Katalin hercegné is rajong érte!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.