Fashion&Beauty

Öltözködési bakik, amiket mindannyian elkövetünk, pedig nem kellene

Ezen baki elkerülésével és az alapvető öltözködési szabályok betartásával könnyen elérhetjük, hogy mindig megfelelően és stílusosan jelenjünk meg, fokozva az önbizalmunkat és a pozitív benyomást mások előtt.

Stílusbakik

Az öltözködésünk stílusa nem csupán az egyéniségünk tükröződése, hanem a külvilág felé küldött üzenet is. Sajnálatos módon, sokszor beleesünk olyan hibákba, amelyek észrevétlenül csorbulást okozhatnak a megjelenésünkben. Íme három gyakori öltözködési baki, amiket mindannyian elkövetünk, pedig nem kellene.

1. Túlzott vagy hiányos kiegészítők Az első és talán leggyakoribb hiba, amit sokan elkövetünk, az a kiegészítők túlzott vagy éppen hiányos használata. Néha a túl sok ékszer, sál vagy egyéb kiegészítő zsúfolttá teheti az öltözéket, elterelve a figyelmet az egyébként stílusos ruházatról. Más esetekben pedig a kiegészítők teljes hiánya az összhatást fakóvá és unalmassá teheti. A megoldás egyszerű: mindig olyan kiegészítőket válasszunk, amelyek harmonizálnak a ruházatunkkal és a személyiségünkkel. Az aranyszabály: kevesebb néha több.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...