Fashion&Beauty

Imádjuk Helen Mirren filléres szépségtitkát: a színésznő bőre 78 évesen is ragyog, pedig csak ennyit csinál

Helen Mirren elmondása szerint fiatalon korántsem volt tudatos a szépségápolás terén, ma már azonban jóval okosabban és megfontoltabban vigyáz bőre állapotára, egészségére.

Csodaszerre esküszik

Helen Mirren sokoldalú tehetségének, kimeríthetetlen színészi eszköztárának, valamint hiteles szerepformálási képességének köszönhetően méltán mondhatja el magáról, hogy korunk legnagyobb és legmeghatározóbb művészeinek táborát erősíti. Az Oscar-díjjal és Golden Globe-díjjal kitüntetett orosz származású híresség hosszú évtizedek óta a köztudatban van, ez idő alatt pedig millióknak okozott felejthetetlen pillanatokat, valamint nyújtott óriási inspirációt – utóbbi kapcsán azonban nem csupán a szakmai hozzáértésére kell gondolnunk, hanem arra is, hogy kifinomultságával, eleganciájával, valamint nőiességével mutatott példát sokaknak. Fiatalon igazi szexszimbólum volt, s noha már bőven a hetvenes éveit tapossa, ellenállhatatlanul vonzó kisugárzása semmit sem változott. Sőt, túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a színésznő ma is úgy ragyog, akár a legfényesebb csillag az égen, mindezt pedig a jó genetika mellett a saját tudatosságának is köszönhet. Galériánkban eláruljuk, milyen szépségápolási trükkre esküszik az imádott filmsztár:

„Ha van egy jótanács, amit átadnék a fiatalabb generációnak, az az lenne, hogy jobban törődjenek azzal, ami a testünkbe kerül. Kérlek szépen, ne dohányozzatok!” - fogalmazott korábban a People magazinnak Helen Mirren, aki azt sem titkolja, hogy régen nem volt tudatos a bőrápolásban.
Kattints a további képekért!

Helen Mirren a szakmájában és a magánéletben is egyaránt szerencsés: nemcsak sikeres színésznő, de évtizedek óta elválaszthatatlan a férjétől, akivel a mai napig fülig szerelmesek egymásba.

Leadfotó: Weiss Eubanks/NBCUniversal via Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.