Fashion&Beauty

Tudtad? Ez a különbség valójában az EDP, EDT és EDC között a parfümök világában

A különbség az EDP, EDT és EDC között elsősorban az illatkoncentrációban rejlik. Minél magasabb az illatkoncentráció, annál erőteljesebb és hosszabb ideig tart az illat.

Különbség a parfümök között

A parfümök világában számos különféle kifejezést találunk, amelyek meghatározzák az adott illatintenzitást és az összetétel jellegét. Az EDP, EDT és EDC rövidítések gyakran feltűnnek a parfümflakonokon, és ezek kulcsszerepet játszanak abban, hogy milyen hosszan és intenzíven élvezhetjük az adott illatot. Lássuk, mi a különbség ezek között!

1. EDP - Eau de Parfum Az Eau de Parfum az egyik legerősebb illatkoncentrációt jelenti. Általában 15-20% illatkomponenst tartalmaz, ami hosszan tartó és intenzív illatot eredményez. Az EDP-k gyakran a nap folyamán is megmaradnak, így csak néhány spriccelés elegendő az egész napos frissességért. Az EDP-k általában az esti vagy alkalmi viseletre ajánlottak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.