Fashion&Beauty

Palvin Barbi átlátszó ruhában lépett a vörös szőnyegre: túlragyogott minden sztárt a magyar szépség

Palvin Barbi legújabb vörös szőnyeges megjelenése egy nagyon szexi ruhakölteményt foglalt magába.

Merész ruhaválasztás

Mindig örülünk a magyar sikereknek. A magyar szupermodell, Palvin Barbi ismét meghívást kapott egy vörös szőnyeges eseményre, amelyre Londonban került sor. Bár megszokhattuk, hogy a különböző gálákon a sztárok mindig kitesznek magukért, amikor a megjelenésükről van szó, de a divatesemények viszont valahogy mindig kivételt képeznek, hiszen ezek tényleg a ruhákról szólnak, ilyenkor a szokásosnál jobban készülnek a hírességek. A nemrégiben megtartott British Fashion Awards-on Palvin Barbara biztosan kiemelkedett a megjelenésével, ugyanis egy nagyon egyedi ruhakölteményben lépett a vörös szőnyegre.

Mutatjuk is!

Palvin Barbi a bájával ismét mindenkit levett a lábáról: szokásához híven egy visszafogott sminkben jelent meg az eseményen, azonban ruhája már egy merészebb darab volt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.