Meghatódott sztárok! - Gyűjtés a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának

Idén is nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a sztárok a VIVA Teleton adománygyűjtésébe, melynek kapcsán a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kis betegeinek nyújtottak segítséget. Az egész hónapban tartó akció csúcspontja a két napos élő adás, ahova idén Majka és SP is csatlakozott, akik nemcsak adományaikkal, de jelenlétükkel is segíteni akartak.

A gyermekkorház támogatása természetesen a sztárok számára is fontos. A 10 éves VIVA Teletonhoz évről évre több híresség csatlakozik, idén Iszak Eszti, Odett és Fluor Tomi mellett Majka és SP is ellátogattak a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikára, hogy egy egész délutánon át együtt legyenek a beteg gyerekekkel.

A sztárok ajándékokkal lepték meg a kicsiket, a gyerekek számára mégis az volt a legnagyobb öröm, hogy kedvenceikkel tölthettek egy kis időt. A meghatott hírességek maguk is nagy élménynek élték meg a találkozást és bíznak benne, hogy adományaik segítik majd a Gyermekklinikát.

Minden szülő rémálma, hogy tehetetlenül kell néznie, hogy gyermeke betegen fekszik a kórházban. Majka, aki maga is egy kisfiú édesapja, különösen fontosnak tartja, hogy segíthessen. Hogy mennyire komolyan gondolja ezt a szókimondó zenész, abból is látszik, hogy minden programját lemondta azért, hogy találkozhasson az egyik kórházi rajongójával. Dominik éppen aludt mikor Majka megérkezett, a rapper egy plüss hátizsákkal ébresztette a megilletődött kisfiút. „A Karácsony az ajándékozás mellett a szeretetről, a figyelemről és a segítségnyújtásról is szól.”- mondta Majka.

SP már több éve részt vesz az akcióban, így idén is egyértelmű volt, hogy ellátogat a Gyermekklinikára. A zenész szintén nem érkezett üres kézzel. „Nagyon jó volt látni, hogy a gyerekek ennyire vidámak lesznek, csak attól, hogy ott voltunk. A kissrác, akit meglátogattam, ahhoz képest, hogy milyen fiatal, pozitívan és éretten látja a helyzetét és a betegségét. Ez rendkívül inspiráló. Az egyik kedvenc baseball sapkámat hoztam neki ajándékba, mert szerettem volna valami olyan dolgot adni, ami kötődik hozzám.”

A látogatás során SP-t meglepetés is érte. Az egyik kislány megmutatta neki féltve őrzött SP cikk és kép gyűjteményét, amelyet a kórházban is magánál tart. A találkozás hatalmas ajándék volt a kis beteg számára. A sztár megdöbbent, hiszen soha nem látott még ilyen kiterjedt és alapos gyűjteményt magáról.

„Nagyon komoly gyűjtemény, évekre visszamenőleg minden egyes rólam megjelent újságcikkel! Nagyon jó volt látni a kislány boldog arcát, szinte el sem hitte, hogy találkozunk. Örülök, hogy itt lehettem a gyerekekkel, és egy kis vidámságot csempészhettünk a kórházba. Remélem, minél több pénz összegyűlik!”

Oldalak

Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.