6 kérdés, amit fel kell tenned a pasidnak az esküvő előtt

A legtöbb pár úgy gondolja, ha igazán szeretik egymást, akkor örökké együtt maradnak, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Sajnos, ez nem minden esetben van így. Ennek oka pedig nagyon sokszor az, hogy nem ismerik igazán mélyen egymást, mielőtt belevágnak a közös életükbe. Íme, 7 olyan kérdés, amelyet nem árt megvitatni még a nagy nap előtt!

1. ”Ha rossz kedved van, hogyan kezeljem a helyzetet?”
Ez talán elhanyagolhatónak tűnik, ám nagyon is fontos. Tudni kell jól kezelni a másikat akkor is, amikor az rossz passzban van. Mivel mindenkinél változó, hogy mitől érzi jobban magát az ilyen helyzetekben, fontos megvitatni ezt párunkkal. Lehet, hogy csak arra van szüksége, hogy hagyjuk egy kicsit, hogy tisztázhassa magában a dolgait. Ám lehetséges, hogy egy ölelés, egy csók, vagy egy jó beszélgetés fog segíteni neki.

2. ”Mitől félsz?”
A félelmeiről egyetlen férfi sem beszél könnyen. Sőt! Van, aki egyáltalán nem beszél a félelmeiről. Márpedig, ha hosszú távra tervezünk valakivel, előbb-utóbb a félelmei is elő fognak bukkanni. Így nem kell attól tartania, hogy mit fogunk szólni hozzá, bátran valljon színt. Ha mellette állunk a nehéz helyzetekben, legyen az bármi, amitől fél, még jobban meg fog bennünk bízni, és még jobban fog szeretni minket.

3. ”Mi nem működött az előző kapcsolataidban?”
Ez azért lényeges kérdés, mert tanulhatunk belőle. Persze nem a megrögzött „úristen, ha akkor nem működött valami, nálunk sem fog” módon. Csupán mérlegelhetjük, hogy milyen irányba ne induljunk el, és mely tulajdonságokat igyekezzünk erősíteni magunkban és a kapcsolatunkban. Ésszerűen és objektíven szemlélve kedvesünk korábbi kapcsolatait rendkívül fontos tapasztalatokra tehetünk szert.

A következő oldalon megtalálod a maradék 3 kérdést!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!