Fashion&Beauty

A Született feleségek gyönyörű sztárja volt: 58 évesen is meghódítja a férfiszíveket a bombázó Teri Hatcher – fotók

Teri Hatcher a Született feleségek egyik legkedveltebb sztárja volt, szépségével pedig a férfi és a női nézőket is megbabonázta. Az immáron 58 éves színésznőn egyszerűen nem fog az idő, és ma is pont olyan bombázó, mint évtizedekkel ezelőtt.

Így néz ki napjainkban

Ki ne emlékezne a Született feleségek című ikonikus sorozatra? A nézők egy csapásra a szívükbe zárták a „Széplak” névre keresztelt fiktív kertvárosban található Lila Akác köz néhány lakóját, köztük Susan Mayer karakterét, akit Teri Hatcher személyesített meg a képernyőn – a színésznő annyira jól hozta a szerepet, hogy alakítását 2005-ben Golden Globe-díjjal is kitüntették. A hírességről ma már keveset lehet hallani, a közösségi médiában azonban igencsak aktív, így könnyen találhatunk róla friss fotókat, melyek tökéletesen bizonyítják, hogy egyszerűen nem fog rajta az idő – sőt, olyan kirobbanó formában van, hogy simán letagadhatna jó pár évet. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodásan néz ki napjainkban Teri Hatcher:

Teri Hatcher tehetsége már gyerekként is megmutatkozott: kislánykorában a San Juan Lányai Balett stúdió táncosa volt, majd pályafutását az American Conservatory Theater színész tanoncaként folytatta.
Kattints a további képekért!

Madison De La Garza nevét a Született feleségeknek köszönhetően ismerte meg a világ, hiszen ő játszotta a sorozat Juanita Solisát. A színésznő rengeteget változott az elmúlt évek során, dundi kislányból pedig felnőtt nővé érett.

Leadfotó: Andrew Eccles/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...