Fashion&Beauty

Ördög Nóra vadító áttetsző estélyiben jelent meg a Fashion Week-en: Kislánya, Mici is vele tartott szuper menő szettben

Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.

Mici is szuper szettben mutatkozott

Persze, nemcsak a műsorvezető szettje irigylésre méltó, ugyanis Mici is nagyon divatosan jelent meg a divatbemutatón, kislány lévén persze, az ő szettje kicsit sem szexi, sokkal inkább vagány volt.

Ördög Nórától nem szokatlan, hogy szemkápráztató ruhákba bújik a különleges alkalmakkor, most is egy fantasztikus, egyben nagyon dögös Elysian ruhában mutatkozott. Az esemény azért is volt különleges, mert első alkalommal elkísérte kislánya, Nánási Mici is, aki idén májusban tölti be 10. életévét, de már most nagyon érdekli a divat világa.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?