Fashion&Beauty

Ördög Nóra vadító áttetsző estélyiben jelent meg a Fashion Week-en: Kislánya, Mici is vele tartott szuper menő szettben

Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.

Mici is szuper szettben mutatkozott

Persze, nemcsak a műsorvezető szettje irigylésre méltó, ugyanis Mici is nagyon divatosan jelent meg a divatbemutatón, kislány lévén persze, az ő szettje kicsit sem szexi, sokkal inkább vagány volt.

Ördög Nórától nem szokatlan, hogy szemkápráztató ruhákba bújik a különleges alkalmakkor, most is egy fantasztikus, egyben nagyon dögös Elysian ruhában mutatkozott. Az esemény azért is volt különleges, mert első alkalommal elkísérte kislánya, Nánási Mici is, aki idén májusban tölti be 10. életévét, de már most nagyon érdekli a divat világa.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.