Fashion&Beauty

Látványos változás: Meghan Markle stílusa így átalakult át az évek során – Galéria

Meghan Markle már majdnem két évtizede áll a figyelem középpontjában; kezdetben színésznőként, majd királyi személyként, most pedig közéleti szereplőként tevékenykedik a nyilvánosságban – s ahogyan fokozatosan megváltozott a szerepe a reflektorfényben, úgy alakult át az öltözködési stílusa is.

A hercegné szettjei régen és most

Meghan Markle egykor igencsak merész és szexi outfitekben lépkedett a vörös szőnyegen, azonban miután Harry herceg barátnőjeként egyre közelebb került a brit királyi családhoz, ahogyan a személyisége, úgy a stílusa is megszelídült, valamint konzervatívabb lett. A dögös, nőies szerelések helyét átvették a visszafogott kreációk, kosztümszettek és kabátruhák, az általa viselt szetteknél pedig az élénk színek háttérbe szorultak, s inkább a neutrális, földes árnyalatok kezdtek dominálni. Az utóbbi időben viszont már az előkelő eleganciát és a hollywoodi csillogást ötvözi a megjelenésében, ami jól tükrözi, micsoda változások történtek az életében azóta, hogy férjével 2020-ban búcsút intettek a monarchiának. Galériánkban fotókkal szemléltetjük a sussexi hercegné divatevolúcióját:

A 2007-es Golden Globe-díjátadót megelőző partin egy fekete-fehér, pánt nélküli ruhában jelent meg, melyet egy túlméretezett masni díszitett.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle ma már jóval kevesebb alkalommal mutatkozik a nyilvánosság előtt, ám amikor mégis így tesz, mindig fantasztikus kreációkat ölt magára. Vajon mennyibe került neki mindez a tavalyi évben?

Leadfotó: Patrick van Katwijk/Getty Images

Forrás: Business Insider

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.