Fashion&Beauty

Merj önmagad lenni, vagány és önazonos, viselj Batz X Virag Kerenyit!

ÚJ, FORMABONTÓ, VAGÁNY, MERÉSZ, megérkezett a BATZ X Virag Kerenyi várva várt TAVASZI-NYÁRI designer kollekciója.

Aktuális trendekre reagáló kollekció

Mi lesz a vége, ha összeáll egy több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező kényelmi lábbeli márka egy merész, bevállalós dizájnerrel, akinek alkotásai a művészet és divat határmezsgyéjén mozognak? Megszületik egy különleges, egyedülálló, aktuális trendekre reagáló kollekció, melynek minden egyes darabja magyar kezek által, szeretettel készült.

Ezúton bemutatjuk az év divattervezőjének és a komfortos lábbelik ikonikus márkájának kollaborációjából született 16 féle papucsból és 14 féle táskából álló Batz X Virag Kerenyi kollekciót, ami a 2024-es év az egyik, hanem a legjobban várt projektje.

Hogy mitől más/különleges ez a kollekció? Mert őrületes minták és színek tarkítják, mert menő szegecsek díszítik, mert összességében ikonikus formavilág, gazdag és túlzó díszítettség és merészség jellemzi.

“A designer-együttműködésben egy teljesen új irányba mozdultunk el a termékek terén, ami a márka frissességét és vonzerejét kimozdította a divat felé egy kicsit másképp. Megszületett egy, a Batz életében formabontó, egyedülálló merész kollekció, mely limitált darabszámban lesz elérhető a piacon. Fontos, hogy mindig meg tudjunk újulni, mert a vásárlók is igénylik, így különösen értékelik az együttműködés kreativitását és frissességét, valamint a termékek minőségét és funkcionalitását.”– vallja Kárpáti Zoltán, a Batz alapító-tulajdonosa.

Kerényi Virág szerint a kollekció üzenete, hogy merjünk önmagunk lenni, legyünk vagányak, valamint ne érdekeljen, hogy ki és mit gondol rólunk. Azt üzeni, hogy legyünk önazonosak! ”A Kerényi mindset szerint, ha valaki egy lila szőrős papucsot akar viselni, akkor az sem probléma. A „ruháimat” viselő nők jókedvet, egészséges önbizalmat, valamint divat iránti szerelmet közvetítenek.”

A kollekció részeként 16 féle ikonikus, szegecses két állítható pántos egyedi papucs található.

A család egyik tagja a designer kényelmi papucsok, amit két részre osztottunk, a Tokyo névre keresztelt termékek 6 színösszeállításban kaphatóak, különlegessége, hogy dupla sorban került rá a szegecs.

Aki kicsit kevesebb szegecset szeretne, semmi ok az aggodalomra, mert szimpla szegecses társaik a New York néven lesznek megtalálhatóak, amelyek egy sorban, viszont kívül és belül helyezkednek el a papucson.

Az együttműködés részeként bemutatkozik a designer kollaboráció limitált táska kollekció is. Érdemes sietni, mert a táskák kis szériaszámban lesznek elérhetőek, viszont annál több színvariációban.

Kerényi Virág táskakollekció a Batz-nál - Femcafe

14 féle táskaváltozat elérhető, hogy a Batz X Virag Kerenyi szetted, hozzá passzoló tatyóval is kiegészíthesd.

És hogy mit tartogat a jövő a kollaborációban, hamarosan kiderül!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.