Fashion&Beauty

Évekkel is idősebbnek tűnhetsz, ha ilyen színűre fested a hajad - egyáltalán nem mindegy, milyen árnyalatot választasz!

Bár a korral járó változásokat olykor nehéz lehet elfogadni, sokszor valójában ebben rejlik a kulcs, ami a fiatalos, sugárzó külső megjelenéshez vezet.

Nem kell küzdenünk ellene

Ahogy öregszünk, hajunk természetes módon változni kezd, nem csak színében, hanem textúrájában és vastagságában is. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely ellen egyáltalán nem kell küzdenünk. Persze mindenki a saját ízlésének és stílusának megfelelően döntheti el, milyen hajszínt is szeretne választani idősebb korban, az viszont való igaz, hogy a természetes ősz tincsek is tudnak gyönyörűen mutatni. A Hare & Bone tulajdonosa, Sam Burnett fodrász azt javasolja, hogy fogadjuk el hajunk természetes változásait, mert a túlzott ellenállás éppen célunkkal ellenkező, öregítő hatást érhet el. Éppen ezért fontos, hogy jól átgondoltan válasszuk ki tincseink árnyalatát és kerüljük azokat a színeket, megoldásokat, amelyek túlságosan mű, természetellenes hatást kölcsönöznek megjelenésünknek. Ha kíváncsi vagy, a szakértő szerint mely árnyalatot is érdemes leginkább kerülni, olvass tovább!

„Korunk előrehaladtával hajunk rengeteg változáson megy keresztül, ezért sajnos fel kell adnunk azt a 'tökéletes' frizurát, amit a húszas éveinkben tudtunk magunkénak, mivel hajunk teljesen megváltozott színében, textúrájában, sűrűségében, és valószínűleg a személyiségünk is fejlődött” – mondja Sam. Ez viszont nem jelenti, hogy frizuránk ne lehetne csodaszép és egészséges idősebb korban is. Az idő múlásával sokan bőrükben lévő pigmentjeikből is veszíthetnek, csakúgy, mint hajuk pigmentjeiből. Ez világosabb arcbőrt eredményez, amely jelentős fejtörést okozhat a megfelelő hajszín kiválasztását illetően.
Kattints a további képekért!

Olykor nem szükséges divatbemutatókra járnunk ahhoz, hogy elleshessük a jelenlegi legnagyobb divattrendeket, néhány fővárosnak ugyanis az utcái is tele vannak inspirációforrással.

Leadfotó: 123rf, forrás: express.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.