Fashion&Beauty

Lepd meg a hajad anti-aging hajápolókkal!

A sok tekintetben egyedülálló, értékes hatóanyagokat tartalmazó Happy kozmetikumokat már hajápolóként is használhatod.

Ahogy arról a márka neve is árulkodik, az Ecoforia hajápolók tényleg euforikus hangulatba hoznak, ugyanis tartalmazzák azt a tripla hatású lipopeptidet, ami több áldásos hatása mellett az endorfintermelést is beindítja a testedben. Ez a minden téren innovatívnak számító hatóanyag az Ecoforia arc- és testápoló termékeiben is megtalálható, így tetőtől-talpig megtapasztalhatod azt a semmihez sem fogható élményt, ami új értelmet ad a kozmetikumok használatának.

A boldogságtól ragyogó haj titka

A CalmosensineTM egy különleges, hajszálakra, fejbőrre és nem mellesleg a lélekre is pozitívan ható összetevő. A háromszoros erővel felruházott lipopeptid kiemelkedő anti-aging hatással rendelkezik, fokozza az elasztin termelését, ellazítja az izmokat és hozzájárul ahhoz, hogy a szervezetben minél több endorfin szabaduljon fel.

Stressz hatására a fejbőr alatt található izmok is megfeszülnek, ami kedvezőtlenül befolyásolja a keringést és a hajhagymák tápanyagellátását.

Ha ez hosszabb ideig fennáll, annak szemmel látható következményei lehetnek: a hajszálak fénytelenné, töredezetté válhatnak, a fejbőr irritált lehet, rosszabb esetben pedig az egészséges mértékű hajvesztést is túllépheted.

A vadiúj szépségápolási irányzat, azaz a skinification koncepciója szerint ahhoz, hogy a hajkoronád egészségtől ragyogjon, a fejbőr és a hajszálak ugyanazt a körültekintő gondoskodást igénylik, mint az arcbőr.

Sampon, kondicionáló és hajmaszk, amire nem hajaz semmi

A mágikus peptidként is emlegetett CalmosensineTM önmagában is nagyon különleges hatóanyag, értékes erjesztett kivonatokkal és aktív hatóanyagokkal kiegészülve azonban még látványosabban szépít és nyújt a hajtípusodnak megfelelő ápolást.

A hajnak hidratálásra van szüksége ahhoz, hogy megóvd a kiszáradástól. A kimondottan száraz, töredezett hajra való hajápolók egyensúlyba hozzák a fejbőr és a hajszálak vízháztartását, miközben a mélyebb rétegekig hatolva hidratának.

Tudtad, hogy ha kibillen a fejbőr egyensúlya, annak nemcsak a hajszálak épsége és szépsége, hanem mennyisége is kárát láthatja? A hajhullás elleni hajápolók a gyökerektől kezdve erősítik a hajat és elősegítik az új hajszálak növekedését.

Ha azért vagy elégedetlen a hajaddal, mert úgy érzed, hogy túlzottan vékony szálú vagy nem elég sűrű, szuper szövetségeseid lehetnek a volumennövelő samponok és kondicionálók.

A festett, színezett haj fokozott stressznek van kitéve, ezért az átlagosnál körültekintőbb ápolást igényel. A színvédő samponok, kondicionálók mellett érdemes gazdagon tápláló hajmaszkot is használni, hogy védd a hajadat és fokozd a színek mélységét, intenzitását.

A keratinnal készült hajápolók regenerálják és a gyökerektől a hajvégekig megerősítik a hajszálakat. A sérült, töredezett hajat szemmel láthatóan megszépítik és a nehezen kezelhető, göndör fürtöket is megzabolázzák.

Lead fotó: Pexels /Sadettin Dogan/

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.