Fashion&Beauty

Letícia királyné bemutatta a tökéletes tavaszi szoknyát: pompás szettjét akarja most minden nő

VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.

Csodás darab

A tavasz beköszöntével újra előkerülnek a színes és könnyed ruhadarabok, köztük a szoknyák is, melyek azon túl, hogy nőiességet kölcsönöznek a megjelenésnek, igencsak kényelmes viseletek. Továbbá elmondható, az öltözködés egyik leguniverzálisabb elemei, mivel sokféle összeállítás alkotható velük, ráadásul legyen szó midi, mini vagy maxi fazonról, több tucatnyi stílushoz passzolnak – gondoljuk csak arra, hogy ezt a ruhadarabot viselve lehetünk elegánsak, szexik, konzervatívak vagy akár merészek. Letícia királyné, aki újra és újra felhívja a figyelmet az általa választott kreációkkal, természetesen a szoknyákhoz is remekül ért, gardróbjának legújabb darabjáról pedig túlzás nélkül elmondható, hogy az idei tavasz legjobb választása; galériánkban megmutatjuk, milyen sikkes volt ismét a spanyol előkelőség:

VI. Fülöp király meseszép hitvesét legutóbb egy olyan tavaszi alapdarabban kapták lencsevégre, amely bizonyosan sokszor fog még szembe jönni velünk az utcán az egész szezonban – ez pedig nem más, mint a szatén szoknya.
Kattints a további képekért!

Most már egyre biztosabban kijelenthetjük, hogy végre beköszöntött a tavasz, ami azt jelenti, hogy száműzhetjük gardróbunk legmélyére unásig viselt télikabátjainkat, valamint kötött pulóverjeinket, helyettük pedig jöhetnek a színes, vidámságot sugárzó, lenge szerelések – inspiráció gyanánt pedig ki máshoz fordulhatnánk, mint a mindig csinos és sikkes Letícia királynéhoz?

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.