Fashion&Beauty

Le sem lehet robbantani ezt az outfitet Jennifer Lopezről - A férfiak által legjobban utált darabot öltötte magára

Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.

Laza és stílusos outfit a mindennapokra

Bár sokan azt gondolják, hogy J.Lo minden nap vadonatúj és divatosabbnál-divatosabb ruhákat ölt magára, az énekes-színésznőnek is vannak olyan állandó szett-kombinációi, amelyeket újra és újra szívesen felvesz. Legutóbbi összeállítása valószínűleg nagy kedvence lehet, hiszen a napokban többször is felvette ugyanazt a laza, középmagas derékkal ellátott bő szárú farmernadrágot és a teveszínű, platformos csizmáját, annyi különbséggel, hogy a zöld színű Lady Dior táskáját egy Hermès Birkin táskájára cserélte, a zöld, hosszú ujjú crop topját pedig egy fehér színű garbóra váltotta, ami tökéletesen passzolt a kiegészítőihez.

Kattints a galériára és döntsd el, hogy szerinted melyik összeállítás állt jobban Jennifer Lopeznek:

J.Lo a férfiak által legjobban utált, bő, laza és magas derekú farmernadrágot öltötte magára. Szerencsére a színész-énekesnő bármit felvehet, neki minden jól áll, ezzel a zöld felsővel és a hozzá illő Lady Dior táskával még a hétköznapokban is stílusos a megjelenése.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Hello Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.