Fashion&Beauty

Le sem lehet robbantani ezt az outfitet Jennifer Lopezről - A férfiak által legjobban utált darabot öltötte magára

Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.

Laza és stílusos outfit a mindennapokra

Bár sokan azt gondolják, hogy J.Lo minden nap vadonatúj és divatosabbnál-divatosabb ruhákat ölt magára, az énekes-színésznőnek is vannak olyan állandó szett-kombinációi, amelyeket újra és újra szívesen felvesz. Legutóbbi összeállítása valószínűleg nagy kedvence lehet, hiszen a napokban többször is felvette ugyanazt a laza, középmagas derékkal ellátott bő szárú farmernadrágot és a teveszínű, platformos csizmáját, annyi különbséggel, hogy a zöld színű Lady Dior táskáját egy Hermès Birkin táskájára cserélte, a zöld, hosszú ujjú crop topját pedig egy fehér színű garbóra váltotta, ami tökéletesen passzolt a kiegészítőihez.

Kattints a galériára és döntsd el, hogy szerinted melyik összeállítás állt jobban Jennifer Lopeznek:

J.Lo a férfiak által legjobban utált, bő, laza és magas derekú farmernadrágot öltötte magára. Szerencsére a színész-énekesnő bármit felvehet, neki minden jól áll, ezzel a zöld felsővel és a hozzá illő Lady Dior táskával még a hétköznapokban is stílusos a megjelenése.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Hello Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a magyarországi fürdővizeket vizsgálta. Akadnak olyan strandok, amik kifogásolható minősítést kaptak.
Sztárok
Cindy Crawford neve az egész világon mindenki számára ismerős, ahogyan elbűvölő vonásait sem könnyű elfelejteni – mégis, az általa nemrég közzétett képeken egy pillanatra rá sem ismertünk.
Sztárok
Katalin és Vilmos hosszú évekig éltek párkapcsolatban, mielőtt a herceg feltette volna a nagy kérdést szerelmének, miszerint Katalin hozzá megy-e feleségül. Nos, Károlynak megvolt a véleménye a...