Most kiderült, hogy a magyarok mennyit költenek élelmiszerre, döbbenetes átlag született

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a magyarok egyre tudatosabban vásárolnak a boltokban. Nem is nagyon akarunk sokat élelmiszerre költeni.

Már azok is bújni szokták az akciós újságot, akik eddig nem tették

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból kiderül, hogy a háztartások pénzügyi helyzete jelentősen javult az elmúlt negyedévhez képest, de azért továbbra sem akarjuk túlköltekezni magunkat, ami elég jó jel.

A tudatos vásárláshoz muszáj erőt vennünk magunkon, hogy ne csábítsanak el a promóciók és a reklámok. Azt se felejtsük el, hogy ami akciós, az igazából lehet nem is annyira az.

A galériánkban megmutatjuk, mennyit költenek jelenleg élelmiszerre a magyarok. Az egész jól mutatja, hogy jobban figyelünk a pénztárcánkra, mint korábban!

Talabér Krisztián, a Nézőpont Intézet Fogyasztói Barométer legfrissebb felmérésére hivatkozva elmondta az Economx-nek, hogy a magyarok bár rendelkeznek többletjövedelemmel, de ezt inkább megpróbálják félretenni a spórolás miatt.
Kattints a további képekért!

Egyre tudatosabban vásárolunk, de vannak olyan drágulások, amiket egyszerűen nem lehet elkerülni. A magyar boltokat is el fogja érni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett színvonalas vígjáték Meg Ryan nélkül: a színésznő annak idején egész Hollywoodot az ujja köré csavarta, a kétezres években mégis kikopott a...
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.