Fashion&Beauty

Ezt a hajszínt fogod most mindenhol látni: mutatjuk az év legnépszerűbb árnyalatát

Van egy hajszín, amelyet a fodrászok csak „expenzív barnaként” emlegetnek, és azt jósolják, hogy ez lesz most a legtrendibb árnyalat.

Kihozhatod a legtöbbet a barna tincseidből

Az inspiráció vélhetően Gigi Hadidtól jött, aki elég sokat kísérletezgetett már különböző hajszínekkel. Abban azonban biztosan egyetértünk, hogy a természetes színek a legszebbek, és neki is ez az árnyalat állt a legjobban eddig. Az ,,expenzív barna” lényege, hogy mélyebb dimenziót és részletgazdagságot biztosít a hajnak, és több mélyebb árnyalattal részletezi és érdekesebbé teszi az eredményt. Az olyan hírességek, mint Bella Hadid, évek óta barna hajjal hódítanak, de mostanra még azt is láthatjuk, hogy a híres szőkék, például Hailey Bieber is sötétebb árnyalatra váltott.

Válaszd ki a barna két árnyalatát és engedd a fodrászodnak, hogy e két árnyalat közti színeket fesse úgy, hogy az egyenletes, szép legyen. Fontos, hogy azt is elmondd neki, hogy ,,izgalmas barna” színt szeretnél, nem pedig szőke. Azt is érdemes megbeszélni, hogy a melegebb vagy a hidegebb tónusok illenek inkább a bőrödhöz. A melegebb árnyalatok a kávé, karamell, réz és arany, míg a hidegebb árnyalatok a jeges csokoládé, hamu, szürke, ezüst és jég formájában jelennének meg.

Arany hatást is egészen egyszerűen elérhetsz vele.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...