Fashion&Beauty

Ezzel dobd fel a zakódat! Vagy ezért dobd le a zakódat? Íme a mesés kapszulakollekció darabjai

A kapszulakollekciók térhódításával egyre fontosabb, hogy egy-egy ruhadarab multifunkcionális is legyen. Már egy melltartó esetében sem elég, ha kényelmes és jó tartást biztosít, sokszor elvárás, hogy akár önálló ruhadarabként is megállja a helyét.

Az utcai divatban is teret nyer az elegáns fehérnemű

Nemcsak a sztárok jelennek meg egyre gyakrabban fehérneműre hasonlító ruhadarabokban a vörös szőnyegen, az utcai divatban is egyre nagyobb teret nyer egy-egy elegáns fehérnemű. Miért is rejtegessünk egy gyönyörű topot, ha ízlésesen meg is mutathatjuk a világnak? Viseljük akár egy zakó alatt, vagy önállóan, topként, a lényeg, hogy érezzük benne jól magunkat.

A Triumph legújabb kollekcióját arra tervezték, hogy megmutassák! Ezek a fehérneműk akár felsőruházatként, vagy más ruhadarabokkal rétegezve is ízlésesen viselhetők. Multifunkcionális kialakításuknak köszönhetően ezek a termékek tökéletesen illeszkednek mindenki életstílusához, miközben jól kombinálhatóak az utcai viselettel is.

triumph 2023 tavasz nyár

A legújabb kollekció darabjai

A fekete és zöld színben kapható Smart Deco csipke szett melltartója egy merevítő nélküli, mégis tökéletes tartást biztosító, hibrid stílusú darab. Emellett a felső és alsó is olyan természetes anyagból készült, amely tökéletesen illeszkedik a bőrhöz.

A Shadow Spotlight melltartó két izgalmas színben, egy melegebb és sötétebb tónusú narancssárga árnyalatban kapható. Ez is merevítő nélküli, mégis jó tartást biztosító darab, mely virágos hímzésekkel és nyomatokkal illusztrálva készült. Átlátszó és nem átlátszó újrahasznosított anyagainak köszönhetően tökéletes akkor is, ha topként szeretnénk viselni.

Végezetül pedig az Amourette Charmsummer, ami egy természetes anyagokból készült, merevítő nélküli, buján nőies, rózsaszín színben elérhető melltartó.

Légy igazi divatdiktátor, és nyűgözz le mindenkit a Triumph legújabb kollekciója segítségével!

Amourette Charmsummer melltartó.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...