Puskás Peti nagyon jól tudja, hogyan kell megnyerni a Való Világot, és el is árulta a titkot

Aki leskelődni akar, az ismét megteheti, mivel elstartolt a Való Világ legújabb évada az RTL-en. Annyi biztos, hogy bizarr szituációkból most sem lesz hiány.

A Való Világ 12 lakói már birtokba vették a villát

Nem volt rossz nézettsége a Való Világnak eddig sem, bár a nézők egyetértenek abban, hogy a kezdeti évadokat nehéz felülmúlni. Ettől függetlenül továbbra is imádunk leskelődni, és belefolyni másoknak az életébe, és az RTL műsora erre ismét lehetőséget ad.

A villába nyolcan költözhettek be, a lakók pedig egyáltalán nem mindennapi figurák, így biztosak lehetünk abban, hogy érdekes évad elé nézünk.

A tét most is óriási, és Puskás Peti elmondta, szerinte hogyan lehet bezsebelni az álomnyereményt, ami akár 36 millió forint is lehet. A galériánkban mindent megmutatunk!

Vasárnap este 21:00 órakor nagyszabású beköltöző show keretében nyitotta meg a villa a kapuját. A teljes évadot 0-24 követhetik a nézők az RTL+ streaming platformon, ahol exkluzív tartalmakat is böngészhetnek.
Kattints a további képekért!

Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!