Csodaszép ruhák és gyönyörű modellek - Sugarbird divatbemutató

A Symbolban rendezték meg múlt héten a Sugarbird őszi-téli kollekciójának bemutatóját. Az 5 Covergirl: Dukai Regina, Bódy Szilvi, Zimány Linda, Debreceni Zita és Horváth Éva Jagasics V. Csonka Hedvig divattervezővel közösen kreált kollekcióikat mutatták be a nagyszabású divatshow keretében. Rubint Réka visszatérőként rukkolt elő saját ruháival. Dugai Regina és Keresztes Ildikó dallal is kedveskedtek a vendégeknek. Az est háziasszonya Görög Zita volt.

 

 

5 Covergirl kollekció

Dukai Regina előadása nyitotta meg a Symbolban megrendezett divatshowt. A modell és énekesnő egy Barbara Streisand - Donna Summers dallal szórakoztatta a vendégeket. Regina kollekciója a sportos életmód jegyében készült: több lezser, kényelmes darabot is találhatunk benne, tökéletes viselet testmozgáshoz vagy jógázáshoz. Főleg a fekete, piros, szürke és lila színek dominálnak a kollekcióban.

Debreceni Zita ruháit a könnyed eleganciával lehet jellemezni. A natúr színek mellett a fekete kapott nagy szerepet a kollekcióban, amelyben a szatén és csipke anyag egyaránt megtalálható.

Horváth Éva ruhái az állatmintákat és a türkiz zöldes árnyalatát hangsúlyozták. A miniruhák mellett a hosszú maxiruhák is jelen voltak a kollekcióban, egy ilyen gyönyörű földig érő szatén ruhában lépett a kifutóra Éva is. A modell kis híján többet mutatott meg a közönségnek magából, mint szeretett volna, de profihoz méltóan mosolyogva kezelte a kínos helyzetet.

Zimány Linda kollekcióját a testhez simuló csipkés minik jellemzik, amelyek több anyag kombinálásával készültek. Főként fekete és nude színű ruhákat láthattunk Lindától, aki Horváth Évához hasonlóan szintén kellemetlen helyzetbe került, mikor a kifutóról lelépve megbotlott és elesett.

Bódy Szilvi a fekete csipkét és bőrt részesítette előnyben a ruhák tervezésénél, de néhány bézs darab is helyet kapott a kollekcióban. A miniruhákat remekül kombinálták a piros kiegészítőkkel.

 

Rubint Réka, a nagy visszatérő

Az este nagy visszatérője Rubint Réka volt, akinek 5 évvel ezelőtt, a Sugarbird márka születésekor már volt egy saját kollekciója. Réka a sportos ruhák helyett most a nőies, szexi darabokat részesítette előnyben.  A fekete, piros és arany színű kollekcióban nem volt hiány csipkéből sem.

Ez est utolsó fellépőjét Görög Zita konferálta fel. Keresztes Ildikó, szintén egy Sugarbird ruhában jelent meg a színpadon, és két fülbemászó dallal koronázta meg a divatbemutató végét.


A galériában megnézhetitek az divatbemutatón készült képeket az őszi-téli kollekció legszebb darabjairól!

 

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!