Fashion&Beauty

Rejtélyes űrutazás: Soha nem fogjuk megtudni, hogy mi inspirálta a Louis Vuitton 2024-es őszi-téli kollekcióját

Nicolas Ghesquière a Louis Vuitton kreatív igazgatója egy igazán meghökkentő és látványos divatbemutatóval ünnepelte 10 éves évfordulóját a luxus divatmárkánál.

Út a csillagokhoz

A 2024-es őszi-téli kollekció bemutatóját a párizsi Louvre Múzeum udvarán egy átlátszó műanyag sátorban rendezték, a vendégeket az ülőhelyükön egy Ghesquière által gépelt levél várta, pontosan úgy, mint 10 évvel ezelőtt. A show kezdete előtt, időről időre egy vakító fény haladt el a vendégek feje felett, ez olyan volt, mintha a helyszínen egy űrhajó járőrözne. A terem közepén Philippe Parreno művész sci-fi installációja állt, amely egy távoli galaxisra emlékeztette a résztvevőket. A nézőtéren többek között olyan neves hírességek foglaltak helyet, mint Cate Blanchett, Emma Stone, Lea Seydoux, és Kelly Rowland.

Az új kollekcióban Ghesquière nem pontosan az elmúlt 10 év legmeghatározóbb darabjait gondolta újra, habár láthatóak voltak benne a francia luxusmárkánál végzett munkájának kivonatai. A modellek futurisztikus sportruházatokban, fémhatású, drágakövekkel hímzett dzsekikben, fodros szoknyákban és tollas ruhákban léptek a kifutóra. Az extravagáns ruhákat hatalmas szőrös kesztyűkkel és tojás alakú monogramos táskákkal egészítették ki. Hogy mi volt pontosan a koncepció a 2024-es őszi-téli kollekciónál, azt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, mivel Ghesquière öt évvel ezelőtt úgy döntött, hogy a bemutatók után nem ad többé interjút a sajtó képviselőinek. Így, csak a képek maradnak, melyeket a galériára kattintva tekinthetsz meg!

A Louis Vuitton 2024-es őszi-téli kollekciójában a futurisztikus darabok domináltak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue, WWD

A jövő táskái levegőből készülnek? A francia divatmárka ezúttal is lenyűgöző bemutatóval kápráztatta el a közönséget.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.
Lifestyle
Hogyan mondd ki a macskádnak, hogy „szeretlek” az ő nyelvén? Nyugi, nem kell túletetned jutalomfalatokkal.