Fashion&Beauty

Zendayán még a hamuszürke is mesésen mutat: a színésznő igazi jelenségként lépett a vörös szőnyegre

Zendaya nem csak a Dűne 2. részének sajtókörútjain viselt felejthetetlen ruhákat: bár legutóbbi megjelenése sokkal visszafogottabb volt, mégsem mehetünk el mellette szó nélkül, ugyanis a színésznő egy roppant zseniális darabot talált magának.

Különleges ruhát vett fel

Február végén a hazai mozikban is műsorra tűzték az év egyik legjobban várt filmjét, a Dűne adaptáció második részét, melynek globális sajtókörútját óriási médiafigyelem kísérte, többek között a sci-fiben játszó színészek által viselt extravagáns ruhaköltemények miatt. A legnagyobb attrakciók főként Zendayától származtak, aki lélegzetelállító darabokban tündökölt minden egyes alkalommal a vörös szőnyegen – egyik nagy kedvencünk volt tőle az a futurisztikus, hófehér Alaïa szerelés, melyet a párizsi premieren láthattunk rajta. S noha a bemutatósorozatnak már vége, a színésznő egy percig sem pihen, hiszen újabb és újabb eseményekre kap meghívást; legutóbb a Green Carpet Fashion Awards-on lépett a kamerák elé, méghozzá egy csodaszép, földig érő kreációban. Galériánkban megmutatjuk, milyen mesésen mutatott benne:

A vörös szőnyeges események közül az egyik legfontosabb üzenetet a Green Carpet Fashion Awards közvetíti, hiszen a dresszkód alapján a résztvevők szigorúan csakis olyan ruhában vonulhatnak végig, melyet korábban is viseltek már. A Los Angeles-ben megrendezett esemény idén is óriási sztárparádénak, no és persze számtalan izgalmas ruhakölteménynek adott helyet. Meghívást kapott Zendaya is, aki egy isteni kreáció mellett tette le a voksát.
Kattints a további képekért!

Minden szem a szépséges Zendayára szegeződött a Dűne 2. részének londoni premierjén. A 27 éves színésznő a filmhez hűen egy igazán extravagáns, futurisztikus ruhakölteményben lépett a homokkal borított vörös szőnyegre.

Leadfotó: Jamie McCarthy/WireImage/Getty Images

Forrás: Vogue

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...