Zendaya ismét megbabonázott mindenkit: ő viselte a legzseniálisabb szettet a vörös szőnyegen

Most mindenki Zendaya outfitjéről beszél: a színésznő olyan lehengerlő kreációban ragyogott a Dűne második részének párizsi premierjén, hogy még mindig keressük az állunkat.

Ilyen ruhát még sosem láttunk

Mivel Zendayától nem áll távol az extrém stílus, előre borítékolható, hogy a színésznő minden egyes nyilvános megjelenése során előrukkol valami meglepetéssel – legyen szó akár a frizurájáról, a sminkjéről vagy az általa viselt kreációról, biztosan sikerül emlékezetes pillanatokat okoznia, ráadásul gyönyörű alakján minden pompásan mutat, így szinte elképzelhetetlen, hogy valaha is hibázzon a ruhaválasztását illetően. Mint ismert, ő alakítja az egyik főszerepet a február végén mozikba érkező, nagyszabású Dűne-adaptáció második részében, melynek exkluzív bemutatóira a napokban került sor: a párizsi premier vörös szőnyegéről természetesen a 27 éves sztár sem hiányozhatott, aki ezúttal egy elképesztően izgalmas szettben pózolt a fotósoknak. Galériánkban megmutatjuk az isteni öltözéket:

A napokban több divatmagazin is cikkezett arról, hogy Zendaya csodásabbnál csodásabb kreációkban népszerűsíti új filmjét, azaz a Dűne második részét, melynek sajtókörútja Párizsban folytatódott hétfőn.
Kattints a további képekért!

A Marvel Pókember-filmjeinek sztárját az utcán állította meg egy paparazzo, hogy választ kaphasson a kérdésre, mely az utóbbi időben egyre élénkebben foglalkoztatja a sztárpár rajongóit.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle