Fashion&Beauty

Kristen Stewart elfelejtett felöltözni - Szinte meztelenül jelent meg a vörös szőnyegen

A 33 éves színésznő egy rendkívül merész szettben jelent meg a vörös szőnyegen az új filmjének premierjén.

Csak semmi szégyenlősség!

Ahogyan Kristen Stewarttól már megszokhattuk, ismét meghökkentő, ugyanakkor rendkívül stílusos megjelenést produkált Los Angelesben, új filmje, a Love Lies Bleeding premierjén. A színésznő egy Bettter által tervezett összeállítást választott, ami egy fekete, oldalt kivágott bodyból, egy áttetsző fekete harisnyából, és egy fekete zakóban állt. Merész outfitjét egy pár fekete magassarkú cipővel és néhány ezüst gyűrűvel egészítette ki. Sminkjében viszont a visszafogottságra törekedett, a szemét világos szemhéjpúderrel és sötét szemceruzával emelte ki, a száján pedig nude színű rúzst viselt. A haját félig feltűzött kontyba rendezte, egy-két laza hullámmal, de valljuk be őszintén, hogy a megjelenése így is elég ütősre sikeredett. Kattints a galériára és nézd meg, hogyan tündökölt Kristen Stewart a vörös szőnyegen!

Kristen Stewart néhány napja a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon még ebben a kockás Chanel szettben jelent meg, amelyhez stylistja, Tara Swennen egy lila melltartót és loafer cipőt párosított.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: People

Az Alkonyat-filmek korábbi főszereplője egy pazar Los Angeles-i étteremben randevúzott szíve választottjával, Dylan Meyerrel.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolata egyre nagyobb figyelmet kap, az énekesnő legutóbbi koncertjén pedig igen huncut dolgot szúrtak ki az igazán szemfüles rajongók.
Lifestyle
Egyre több a napfényes órák száma, és sokan innentől kezdve a kertjükre koncentrálnak. Azonban megjelenhet egy kártevő, ami nagy fejfájást tud okozni.
Utazás