Fashion&Beauty

65 éves lett Barbie baba - Magyar tervező ruhakollekciójában ünnepli a születésnapját

Különleges eseményen ünnepelte meg 65. születésnapját Barbie. Az ikokinus baba története mérföldkőhöz ért: most egy exkluzív, egyedi magyar ruhakollekcióban mutatkozott be.

Sentiments kollekcióban ünnepel a 65 esztendős Barbie

Ebben az esztendőben 65. évfordulóját ünnepli Barbie. Túlzás nélkül állítható, hogy a Ruth Handler által megalkotott játékbaba újrafogalmazta a babázás fogalmát. Legfőképpen azért, mert generációk óta kislányok milliói számára ad bátorítást ahhoz, hogy megvalósítsák az álmaikat, merjenek és akarjanak azzá válni, akivé szívünk mélyén szeretnének. A kezdetek, 1959 óta több mint 250 karriert mutatott meg, köztük számos olyat, amely az adott időpillanatban még nem, vagy nehezen elérhetőnek számított a nőknek. Járt az űrben, dolgozott sebészként, volt már pilóta, tűzoltó, újságíró, feltaláló, környezetvédelmi aktivista, sőt elindult az USA elnöki székéért is. Barbie, ahogy régen, úgy ma is a kislányokban rejlő tehetséget szeretné inspirálni, támogatni. Ez az egyik legfontosabb öröksége az elmúlt 65 évének a világon mindenütt, így hazánkban is, ahol a kerek évforduló alkalmából most március 8-án különleges eseményt tartottak a márkát képviselő Mattel szervezésében. 65 sikeres, a választott karrierjében fantasztikus eredményeket felmutató magyar nőt invitáltak közös találkozóra a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace-ba, ahol a hölgyek a saját példájukon keresztül adták bizonyítékát annak, hogy a kislányként elképzelt célok a szó szoros értelemben valósággá válnak, ha hiszünk bennük és teszünk értük. Az egyedülálló esemény további különlegeséggel is szolgált. Itt mutatták be azt az egyedi, de forgalomba nem kerülő Barbie-kollekciót, amelynek babáira a Sentiments divatház alapítója, Joó Beatrix tervezett különleges ruhadarabokat.

Nézd meg a kollekciót a galériánkban!

Török Kata, a Mattel magyarországi marketingvezetője elmondta, hogy a 65. évfordulót különleges meglepetéssel szerették volna még emlékeztesebbé tenni. Ennek érdekében felkérték a Sentiments divatház alapítóját, Joó Beatrixot egy saját Barbie-kollekció megtervezésére, aminek bemutatóját szintén ezen az eseményen, a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban tartották meg.
Kattints a további képekért!

Fotók, leadfotó: Mattel

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.