Fashion&Beauty

Lépj a változásért! - Nőnapon debütált a Johnnie Walker és a Dorko közös, limitált kiadású cipőkollekciója

Március 8-án, a nemzetközi nőnap alkalmából közös kollekcióval kampányol a Johnnie Walker és a Dorko. Az egyedi tervezésű cipő dizájnjával és csomagolásával is szeretné felhívni a figyelmet a nőket érő megkülönböztetésre.

Lépj a változásért!

A Johnnie Walker folytatja korábbi, a pozitív változás és a női szerepvállalás támogatását célzó kampányát, ösztönözve a nőket a korlátok ledöntésére és új magasságok elérésére. A márka kétszáz éve a haladás szimbóluma. Kampányaiban kiemeli a női példaképek jelentőségét, bemutatásukkal szeretné buzdítani a nőket, hogy valósítsák meg önmagukat és álljanak ki a nemek közti esélyegyenlőség mellett. A Dorko által gyártott cipők körüli sárga szalagok szimbolizálják azokat a társadalmi korlátokat, amelyek körbeveszik a nők életét. A szalagokat el kell vágni a cipő viseléséhez, így fizikailag is át kell szakítani ezeket a határokat, köszönhetően a cipő egyedi és kreatív tervezési megoldásának.

Kelet-Európában a whisky továbbra is maszkulin italként él a köztudatban. Példamutató lehet, ha egy vezető, férfias whiskymárka áll ki a női esélyegyenlőség mellett. Az idejétmúlt társadalmi berögződések meghaladása jelenti az igazi haladást. Innen nyert inspirációt a Johnnie Walker Keep Walking kampánya, amely a whisky márka 200 éves üzenetével összhangban áll ki a haladás mellett.

A kampány nem titkolt célja, hogy minél több emberhez jussanak el ezek a társadalmilag fontos üzenetek, ezért a limitált kollekció eladásaiból származó bevételekkel a Johnnie Walker és a Dorko az Egyenlítő Alapítvány munkáját támogatja. A kampány időtartama alatt a Dorko üzelteiben korlátozott számban, összesen 200 pár cipő kerül értékesítésre. Kattints a videóra és nézd meg az eseményen készült nőnapi videónkat, ahol Péterfy Bori, Nagy Alexandra és Lukács Miki is elárulják, hogy számukra miért fontos ez a kezdeményezés!

Lead kép és forrás: Johnnie Walker X Dorko sajtóközlemény

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.
Sztárok
Szinte napra pontosan hat évvel a világhírű DJ halála után a volt szerelme is elhunyt. Alig 34 évesen.
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.