Fashion&Beauty

Könnyű kabátok az ősz korai szakaszára - trench coat, bőrdzseki és más

Itt az ősz, az időjárás pedig ezzel párhuzamosan egyre hűvösebb. A vastagabb kabátokat még nem kell elővennünk, ugyanakkor a könnyedebb darabokkal már operálhatunk. Termékajánló.

Könnyű kabátok őszre

Imádom a 20 plusz fokokat, számomra a szeptember a legideálisabb körülményeket nyújtja, ami az időjárást illeti. Mindig a kellemes szó jut róla eszembe - meleg, de mégsem kánikula, amiben nem lehet megmaradni. Igaz, hogy csapadék is több esik, de azon lehet segíteni egy jó szettel - főleg kabáttal. Ha pedig már témánál vagyunk: összeszedtünk néhányat a szezon könnyed outerwear cuccaiból, a trench coatoktól a bőrdzsekiken át egészen az esős, vékony parkákig. Ezeket ugyanis már most tudod hordani.

zara, 15 995 huf
Kattints a további képekért!

leadfotó: massimo dutti, zara, hm

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...
Lifestyle
Az agy egészségének megőrzése kiemelten fontos általános jólétünk szempontjából, hiszen az agy központi szerepet tölt be testünk egészének irányításában.
Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.