Fashion&Beauty

Emily Ratajkowski felvette a világ egyik legszebb kabátját: minden nő megérdemelné, hogy egy ilyen darab ékesítse a gardróbját

Emily Ratajkowski korunk egyik legkeresettebb topmodellje, aki nemcsak követi, hanem diktálja is a divatot – a minap például egy olyan szenzációs velúrkabátot öltött magára, melynek láttán azonnal kedvünk támadt egy hétvégi shoppingoláshoz.

Csodásan festett benne

Emily Ratajkowski hosszú esztendők óta a nemzetközi sztárvilág egyik legmeghatározóbb ikonjának számít; szerepelt több tévésorozatban, videóklipben és mozifilmben – többek között David Fincher Holtodiglan című alkotásában –, emellett számtalan magazin címlapján tündökölt, és a világ leghíresebb márkáinak divatbemutatóin lépett fel, a Marc Jacobstól a Miu Miuig. Azonban fontos kiemelni, hogy sikere nem csupán a szépségében rejlik – a még mindig csak 32 éves híresség ügyesen fordította saját előnyére a közösségi médiát, melynek tudatos használatával mostanra az egész világon ismertté vált a neve. A modellkedés mellett bebizonyította azt is, hogy vállalkozóként és politikai aktivistaként is folyamatosan egyre nagyobb befolyásra tesz szert, azzal pedig csak még komolyabb elismerést vívott ki magának, mikor megjelentette A testem című könyvét, melyben szabados megfogalmazásban, korlátokat nem ismerve, proaktívan vezeti végig az olvasót a szexualitás, a hatalom és a feminizmus labirintusán. Egy szó, mint száz, Emily milliókat inspirál nap mint nap, és már csak azzal is felhívja magára a figyelmet, hogy éppen milyen ruhában, cipőben és kiegészítőkben lép utcára – így történt ez a minap is, ugyanis előhúzott a szekrényéből egy csodálatos őszi kabátot, ami bármilyen alkatú, magasságú és életkorú hölgyön tökéletesen festene. Galériánkban megmutatjuk, milyen sikkes volt a szupermodell megjelenése:

Nincs olyan ember a földön, aki ne hallott volna már Emily Ratajkowskiról: a csodaszép szupermodell a topkategóriás hírességek táborát erősíti, melyet alátámaszt az a tény is, hogy jelenleg több mint 30 millióan követik az Instagramon.
Kattints a további képekért!

A világsztár vezetéknevét legalább annyi rejtély övezi, mint vargabetűkkel tűzdelt szerelmi életét. Ratajkowski most maga öntött tiszta vizet a pohárba: egy videóban árulta el, hogyan is kellene helyesen kiejteni szokatlan vezetéknevét.

Leadfotó: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
Forrás: Vogue

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle