Fashion&Beauty

Erre a filléres csodaszerre van szüksége a hajadnak: még a korpás fejbőrre is gyógyír

Érdemes kipróbálni ezt az régimódi szépségápolási titkot, hogy a hajunk ragyogó és egészséges legyen.

Csodákat művel a tincsekkel és a fejbőrrel

Az évszázadok során az emberek különböző természetes anyagokat fedeztek fel, amelyek kiválóan szolgálják a szépségápolási szükségleteiket. Az egyik ilyen csodálatos összetevő a kókuszolaj, amely nemcsak a konyhában, hanem a szépségápolásban is kiemelkedően hasznosnak bizonyul. Különösen a hajápolás terén számos előnyt kínál, amelyek miatt egyre népszerűbbé válik a hajápolási termékek egyik alapvető összetevőjeként.

Intenzív hidratálás és táplálás: A kókuszolaj rendkívül gazdag olyan zsírsavakban, például laurinsavban, amelyek mélyen behatolnak a hajszálakba. Ez az összetétel hatékonyan hidratálja és táplálja a hajat a gyökerektől a hajvégekig. A száraz, töredezett hajszálak így visszanyerik rugalmasságukat és egészséges kinézetüket. A kókuszolajban található vitaminok és ásványi anyagok, mint például a vas és az E vitamin hozzájárulnak a hajszálak erősítéséhez. A kókuszolaj kiválasztásakor a finomítatlan (vagy szűz) opció a legjobb választás.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle