Lifestyle

A menyasszony kirúgta a koszorúslányt az esküvőről, egy férfi vette át a helyét

Ez az első ismert alkalom, amikor egy "koszorúsférfi" jelent meg egy esküvői ceremónián, ráadásul nem akármilyen produkcióval szórakoztatta az egybegyűlteket.

Nincs esküvő koszorúslány nélkül - vagy mégis?

A nyugati esküvők rituáléjának elengedhetetlen tartozéka a koszorúslány, aki még akkor is megjelenik a ceremónián, ha jelenléte éppenséggel jelképértékű. Előfordul azonban, hogy a menyasszony jelentőségteljes szerepet szán neki - például a bevonulásnál, a dekorációkészítésben, sőt még az esküvőszervezésben is fontos feladat hárulhat rá. Az is megeshet azonban, hogy a koszorúslány dolga a virágszirmok szórása, miután a friss házasok már kimondták a boldogító igent, s a násznép megtapsolja őket. A koszorúslányok sok esetben kisgyermekek, de egyáltalán nem kivételes, hogy (fiatal) felnőttek töltik be ezt a posztot. Az azonban mindenki számára ismert, hogy ezt a feladatot a vendégsereg nőnemű tagjai látják el. De mi a helyzet akkor, ha a menyasszony gondol egy merészet, és nemes egyszerűséggel megszabadul a koszorúslányától csak azért, hogy felrúgja a veretes tradíciót?

Menyasszony és koszorúslányok

Fotó: 123rf

Ha kíváncsi vagy a válaszra, lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...
Egészség
Rengeteg rémisztő történetről lehet hallani a szívrohamokról és annak igencsak meglepő, kevesek által ismert tüneteiről. Akad közül egy, melyről egészen biztos, hogy eddig még te sem hallottál.
Lifestyle