A legjobb szettet is elronthatod, ha így viseled a leggingset - messziről kerüld ezeket a divatbakikat

Ha a leggingsekre gondolunk, általában az edzés jut először eszünkbe, valójában viszont néhány tanácsot megfogadva rengetegféle szettet összeállíthatunk a segítségükkel.

Nem mindegy, hogyan viseled

Talán számodra is meglepően hangzik, de egy megfelelően kiválasztott leggings egy igazán menő outfit kelléke lehet, mely többféle alkalom esetén is megállja a helyét. Tény, hogy kering néhány alapvető divatbaki a köztudatban, melyek a leggingsekhez köthetőek, ha viszont ügyesen és tudatosan csempésszük szettünkbe, könnyedén stílusos outfiteket állíthatunk össze velük. Ha kíváncsi vagy, mely leggingsekkel kapcsolatos divatbakit követik el a nők a leggyakrabban, nézd meg a galériát!

1. Alacsony derekú fazont választanak Az alacsony derekú leggingsek éppen azokat a testrészeket emelik ki, melyeket a legtöbb nő nem kifejezetten szeretne hangsúlyozni. Egy magas derekú fazon sokkal előnyösebb választás, ugyanis optikailag karcsúsít, emellett pedig rendkívül kényelmes viseletet nyújt egy jóga, vagy éppen pilates órához. Ha pedig ez még nem lenne elég, gyakorlatilag bármilyen felsővel kombinálhatod, nagyon vagány és laza szetteket hozhatsz létre a segítségével.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.