Fashion&Beauty

Nyárbúcsúztató frizurák romantikus estékre - Így készítsd el lépésről-lépésre

Még vár ránk pár napsütéses délután és romantikus este az idei nyárból. Ezekre a napokra most bemutatunk 3 gyönyörű frizurát, ami nem csak bájos, de az alábbi ábrák segítségével te is könnyen elkészítheted magadnak.

Hajpántra csavarva

Ehhez a frizurához szükséged lesz egy gumis hajpántra, tetszés szerinti stílusban és színben. Húzd koronaként a fejedre, majd az alul kilógó hajtincseket ügyesen csavard fel rá. Kezdd a két oldalon és úgy haladj lefelé, segíthet, ha előtte kicsit feltupírozod a fürtjeidet.

A hajvégeket hullámcsattal rögzítsd a biztos tartás érdekében. Csillogó csatokkal és kiegészítőkkel akár tovább is díszítheted az elkészült frizurát.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.
Sztárok
Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.
Fashion&Beauty
Ránija ismét bebizonyította, hogy ő a világ egyik legstílusosabb előkelősége: a jordán királyné előhúzta a szekrényéből az igazi Jolly Joker szoknyát, ami az aktuális trendektől függetlenül bármikor...