Egymás után két gyönyörű szőke hölgyet vitt haza Leonardo DiCaprio – Akár ikrek is lehetnének!

Leonardo DiCaprio nyerte el a brit Oscar-díjnak is nevezett BAFTA-díjat a legjobb színész kategóriában. A népszerű hollywood-i színész ezután kezdett féktelen bulizásba.

Megnyerte a brit Oscar-díjat

Február 14-én, éppen Valentin-napon tartották Londonban a BAFTA-díjátadót, amelyen a 41 éves Leonardo DiCaprio nyerte el a legjobb színésznek járó díjat A visszatérő című filmjében nyújtott alakításáért. Ugyanezért a szerepért jelölték az Oscar-díjra is, február 28-án pedig kiderül, végre elnyeri-e a rangos elismerést. (Ez ugyanis az ötödik alkalom, hogy Oscarra jelölték, de eddig mindig más vitte haza az aranyszobrocskát.)

Egyébként A visszatérő győzedelmeskedett a legjobb film és a legjobb rendező kategóriákban is a BAFTA-gálán, sőt a legjobb operatőr díját is ennek az alkotásnak a munkatársa, Emanuel Lubezki nyerte el.

Leonardo, mint mindig, most is nagyon keményen megdolgozott az elismerésért, a forgatás ideje alatt például kiszivárgott, hogy annak ellenére, hogy a magánéletben vegetáriánus, szerepe kedvéért az egyik jelenet során megette egy vad bivaly máját.

Lapozz a cikk folytatásáért és ismerd meg a két szépséget, akivel Leó bulizott!

Fotó: mid-day.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!