Magyar találmányok a világban turista szemmel - Videó

Színvonalas kampányfilm készült Budapestről, amelyben magyar találmányokat mutatnak be, de nem szokványos formában. Nézd meg a videót!

Tele van a világ magyar találmányokkal

Amilyen kis nemzet vagyunk, annyira sok helyen élünk a világban, és annyira sok sikeres magyar ember vitte már messzire a hírünket. Ez a kis kampányfilm is a magyar találmányokat mutatja be, de nem unalmasan, hanem egy turista napját követve, aki számos olyan dologgal találkozik akár nálunk, akár a világban, ami magyar feltaláló nevéhez kötődik.

Kellemes a zene, hasznos a tartalom. Ha van pár perced, nézd meg ezt a klassz videót, hátha találkozol olyan dologgal, amelyről nem sejtetted volna, hogy ezt is magyar találta fel.

Ha tetszett, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com

Oldalak

Utazás
Pedig vannak olyan pörköltek az étlapon, amik inkább taszítják a turistákat, de mégis adnak nekik egy esélyt. Ilyen a kakastöke pörkölt is, ami azért sokaknak nem túl csábító.
Egészség
A magyarok konyhájában szinte mindenhol van valamilyen péksütemény. Most a kenyérről állítanak egy elég fura dolgot a TikTokon, de valóban igaz?
Lifestyle
Egy híres művésznő úgy döntött, hogy a mesterséges intelligenciával (MI) köti össze az életét. Igazából láthatja is, mert hologram formájában lesz vele.