Itt esznek pörköltet a külföldiek Budapesten, és egyszerűen elájulnak tőle

Pedig vannak olyan pörköltek az étlapon, amik inkább taszítják a turistákat, de mégis adnak nekik egy esélyt. Ilyen a kakastöke pörkölt is, ami azért sokaknak nem túl csábító.

Aki bevállalós, az a pacalt is megkóstolja

A magyar gasztronómia egyre jobban fejlődik, és ezt a hazánkba látogató külföldiek is elismerik. A kedvenc ételeik közé tartozik a húsleves, a csabai kolbász, vagy a jó öreg paprikás csirke.

Az Alföldön a paprikás hús, azaz pörkölt, akkor szorította ki a kásával készült húsos ételeket, amikor az a lakodalmi ételek rangjára emelkedett az 1830-as évek és az 1900-as évek között.

A Magyarországra látogató turisták mostanság itt szoktak letáborozni a fővárosban, ha jó pörköltet akarnak enni. A galériánkban megmutatjuk, melyik is ez a hely!

A pörkölt főzés is olyan itt Magyarországon, hogy ahány ház, annyi szokás Mindenkinek a saját nagyija csinálja a legjobban, és ez így is van jól.
Kattints a további képekért!

Mindenkivel előfordul olykor, hogy legyen bármilyen rutinos a konyhában, véletlenül hibát vét főzés során – például túl sok sóval szórja meg a magyarok egyik nagy kedvencét, a pörköltet.

Leadfotó: Nem főzök jobban mint te – YouTube

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...