Utazás

Riasztást adtak ki az egész országra: pillanatokon belül lecsap ránk az ítéletidő, a jégesőt sem ússzuk meg

Zivatarokra, felhőszakadásszerű csapadékra, jégre és viharos széllökésekre is számítanunk kell - derül ki a HungaroMet friss előrejelzéséből.

Megint megőrül az időjárás

Nem lesz eseménytelen a keddünk: a HungaroMet figyelmeztető előrejelzése szerint a hét második napján zivatarokra, felhőszakadásszerű csapadékra, jégesőre és viharos széllökésekre is számíthatunk majd.

Azt írják, a késő délelőtti, déli óráktól először északkeleten, az Észak-Alföldön, majd jellemzően a délután második felében az ország délnyugati felében alakulhatnak ki helyenként zivatarok. Lapozz tovább, a cikk folytatását a galériában találod!

Az egymást követő cellákból, illetve a lassú áthelyeződés következtében kis körzetekben előfordulhat felhőszakadásszerű csapadék (15-30 mm), esetleg kis méretű jég, illetve zivatar környezetében viharos (~55-60 km/h) széllökés.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Sztárok
A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett színvonalas vígjáték Meg Ryan nélkül: a színésznő annak idején egész Hollywoodot az ujja köré csavarta, a kétezres években mégis kikopott a...
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.