A Versailles-i kastély elevenedik meg a francia vonatokon - Ezt a látványt soha nem felejted el

Te mit szólnál, ha a magyar vonatokon híres magyar épületek belső tere elevenedne meg? A franciák megcsinálták! Nézd meg a képeket!

Száguldó múzeumok

A francia tulajdonban lévő nemzeti vasúttársaság, a SNCF merészet álmodott. Szerették volna feldobni az utazóközönséget az utazás során, valamint egy kis francia kultúrát csempészni a hétköznapokba, ezért úgy gondolták, hogy megelevenítik a vagonok belső terében a Versailles-i kastély egyes képi elemeit, a Musée d’Orsay, vagyis az Állami Képzőművészeti Múzeum freskóit, valamint a Cinéma Gaumont néhány híres részletét. Szerintem klassz ötlet és szuper kivitelezés.

Te mit szólnál, ha ugyanezt a MÁV is kifundálná? Mondjuk a vagonok dekoráláshoz ezekből a helyszínekből ihletődne: a Nyugati pályaudvar homlokzata, a Budai Vár, az Iparművészeti Múzeum, a Bazilika. Hm?

Ha tetszik, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók és Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.