Lifestyle

Döbbenetes titkot vallott be részegen a terhes feleségének: egy szempillantás alatt romba dőlt a házasságuk

Mi a legszörnyűbb, ami történhet egy várandós nővel? Az, hogy a férje váratlanul elé áll, és beavatja múltja egyik legsötétebb titkába.

Egyre furcsábban kezdett viselkedni a férj

Nincs is alkalmatlanabb pillanat egy házastársi kötelék szétzúzására, mint a várandósság. Amikor egy feleség áldott állapotban van, akkor a legnagyobb fizikai nyugalomra és lelki békére van szüksége, ha pedig hirtelen kiderül, hogy a házassága nem is áll olyan szilárd alapokon, mint hitte, az nem csupán őt billentheti ki egyensúlyából, de egyes szélsőséges esetekben még a növekvő magzatára is veszélyt jelenthet. Summa summarum: nincs kínzóbb és elviselhetetlenebb érzés annál, mint amikor a gyermekáldás előszobájába érkezett felek kapcsolata hirtelen, különösebb előzmények nélkül meginog. Az ilyesmi senkinek sem könnyű: sem az ártatlan, sem pedig a bűnös félnek.

A Mirror cikke szerint madarat lehetett volna fogatni egy várandós feleséggel, amikor megtudta, hogy a kishúga végre férjhez megy. Bár különösebben nem rajongott testvére választottjáért, látta, hogy húga teljesen kicserélődött, mióta a fiúval jár, s a tudat, hogy a frigy révén a boldogság várja, megnyugtatta. Húga eljegyzését követően azonban felfigyelt egy különös jelenségre: a férje, akivel kisbabájukat várták éppen, egyre zavartabban-furcsábban kezdett viselkedni. A férfi végül hosszas huzavona után előállt a farbával: elárulta a terhes asszonynak, miért kavarta fel az eljegyzés.

Fotó: 123rf

Lapozz, most jön a történet drámai fordulata!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...