Sztárok

Majkáék budapesti Swing show-ja Las Vegasban is megállná a helyét

Harmcinkét ember a színpadon, kilencezer a lelátókon. Nem akármilyen show-val zárta szombat este Majka és zenekara a népszerű Swing turnéjukat Budapesten, az MVM Dome-ban.

Megannyi teltházas nagykoncert és nagyszínpados fesztivál fellépés után ezúttal az MVM Dome sportcsarnokban láthatták a rajongók az ország egyik legnépszerűbb előadóját, Majkát. Tökéletes a helyszínválasztás, hiszen itt minden adott volt ahhoz, hogy technikailag egy nem mindennapi produkciót varázsoljanak a színpadra. Korábban még soha nem látott látványelemek, profi táncosok, na meg persze Majka örök slágeréi elhozták Amerikát. Méghozzá swing köntösben. A kétszeres Fonogram-, háromszoros Bravo Otto-, kétszeres VIVA Comet- és kétszeres Story Ötcsillag-díjas rapper, dalszövegíró, műsorvezető és zenekara meghódította az MVM Dome-ot!

Nem sok időt hagynak a pihenésnek, áprilisban indul a koncert turné és a hírek szerint hamarosan érkezik új dal is Majkától, méghozzá hazánk egyik legközkedveltebb fiatal előadójával.

Lapozd át galériánkat a show legjobb képeiért!

Fotó: Vajda István
Kattints a további képekért!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.