Sztárok

Ránija királyné sosem volt még ennyire gyönyörű: a jordán divatdiktátor felvette a világ legszebb kék ruháját – Fotók

Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király feleségén.

Igazi stílusikon, aki sosem hibázik, ha a divatról van szó

A palesztin származású, 52 éves Ránija Ál Abdullah akkor vált világszerte ismertté, amikor 1993-ban feleségül ment az akkor még csak herceg, mára már a II. Abdullah nevet viselő jordán uralkodóhoz, mindössze fél évnyi együtt járás után. A jelenlegi királyi pár tehát fénysebességgel jutott el a szimpla kapcsolattól a házasságig, de ez nem is csoda, hiszen állítólag ők ketten már az első találkozásukkor egymásba szerettek, amolyan „szerelem első látásra” módjára, amikor is egy gálavacsorán megismerkedtek. Azóta 4 gyermekük született, és egy rendkívül összetartó, szeretetteljes családot tudhatnak magukénak: egyik lányuk, Iman jordán hercegnő például nemrégiben ment férjhez, míg fiuk, a trónörökös Hussein herceg is hamarosan kimondja majd a boldogító igent gyönyörű jegyesének. Ránija azonban nem csupán gyermekei miatt örvend óriási népszerűségnek Jordániában: a királyné valódi divatdiktátornak számít, hiszen kifogástalan stílusát rendre nők milliói próbálják lemásolni és utánozni. Éppen ezért nem csoda, hogy Katalin hercegné és Letícia királyné mellett őt tartják a világ egyik leggyönyörűbb királyi leszármazottjának, aki nemrégiben ismét elkápráztatta az embereket, amikor is egy feltűnő, meseszép kék ruhát öltött magára. Galériánkban mutatjuk, hogy festett ezúttal a mindig tökéletes megjelenéséről híres Ránija!

Kétség sem fér hozzá, hogy a jordán királyné egy bámulatosan magával ragadó nő, így nem csoda, hogy a király szeme is megakadt rajta annak idején.
Kattints a további képekért!

Hussein herceget a világ egyik legdögösebb szingli szívtiprójaként tartották számon, ám tavaly augusztusban nők millióinak reménye szállt el, hiszen a trónörökös hivatalosan is bejelentette eljegyzését.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.